Näringsliv Uppsala gratulerar

Grattis alla företagare som vunnit, eller varit nominerade till olika företagarpriser!

Tipsa oss gärna! e-posta naringsliv@uppsala.se

Utmärkelsen Årets nybyggare i Uppsala län har tilldelats NiNa Familjestöd, Diana Kobadi Viviane Obaid och Safian Sultan från Blomsterhallen har fått utmärkelsen Årets pionjärer.


Föreningen U! Club har utsett: Axel Nordström, Uppsala Basket till Årets Uppsalabo, professor Maria Strömme till Årets marknadsförare av Uppsala, musikern Anders Widmark till Årets kreativaste Uppsalabo och författaren Elsie Johansson fick Årets hederspris.

Grand Hotell Hörnan har vunnit priset Årets Guldkrona 2015 på Sweden Hotels Gala.

Filip Tysander som driver klockföretaget Daniel Wellington är nominerad till Årets Unga Företagare, som koras den 9 oktober. Priset går till en företagare under 30 år som är en förebild för andra, driver ett framgångsrikt företag som utfört en prestation utöver det vanliga.

Uppsala klimatprotokoll är nominerat till Nordiska rådets natur- och miljöpris. Priset delas ut i Reykjavik i slutet av oktober. Uppsala klimatprotokoll är ett samarbete mellan kommun och lokala företag, myndigheter, organisationer och Uppsalas två universitet.

Studentradion har för andra året i rad blivit utnämnd till Årets närradio på Radiogalan.

Utmärkelsen Årets nybyggare i Uppsala län har tilldelats NiNa Familjestöd. Diana Kobadi Viviane Obaid och Safian Sultan från Blomsterhallen har fått utmärkelsen Årets pionjärer. De har nu gått vidare till en finalomgång där Årets nybyggare i Sverige utses.

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation där vinnare utses genom röstning. Pristagarna tillkännages den 8 oktober på en gala i Göteborg.
Nominerade:
Matador kommunikation är nominerade i kategorierna Information, digital och Årsredovisning-print.

Södra tornet kommunikation AB är nominerade i kategorin information digital

Uppsalahem är nominerade i kategorin Årsredovisning-print

Zellout AB är nominerade i kategorierna foto och illustration samt med två bidrag i kategorin rörlig bild/film.

 

2 oktober 2015