Näringsliv Uppsala gratulerar

Vi säger grattis till alla företagare som vunnit eller varit nominerade till olika företagarpriser!

Tipsa oss gärna! E-posta naringsliv@uppsala.se.

Erik Riddervold Sandberg och Viktor Nordmark på UIC-bolaget Uttr som fick ta emot det regionala SKAPA-priset som går till framstående innovatörer.

Dylan Frantz, Dylans grill, som fick priset Årets Nykomling i Uppsala 2016.
Yousef Orang, Asian Impex AB, som fick priset Årets Pionjär i Uppsala 2016.
Priserna delades ut av IFS, Almi och SEB. Länspristagarna går vidare till den nationella tävlingen där kungen delar ut priser på kungliga slottet den 1 november.

Björn Carlsson, måltidschef vid Måltidsservice i Uppsala kommun, som fått pris som årets Måltidschef av White Guide Junior.

Josefin Liljekvist, skodesigner och konstnär, som vann Flipdays tävling Världens snabbaste investering.

Welcome Uppsala, konsertarrangör, som nominerats till Stora turismpriset 2016. Priset delas ut av Tillväxtverket och vinnaren utses den 20 oktober.

Maria Strømme, professor i nanoteknologi vid Uppsala universitet, som av länsstyrelsen utsetts till Årets hedersupplänning 2016.

Josefine Åhrman, chef för särskild kollektivtrafik i Uppsala kommun, som gått vidare till final i kategorin Årets ledare på Framtidsgalan 2016. Galan arrangeras av Framtidsverket tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting.

Filip Tysander, grundare av Daniel Wellington, som utsetts till Årets företagare i Uppsala län. Riksfinalen äger rum i Stockholm den 14 oktober.

25 september 2016