Näringsliv Uppsala gratulerar

Vi säger grattis till alla företagare och företag som vunnit eller varit nominerade till olika företagarpriser!

Tipsa oss gärna! E-posta naringsliv@uppsala.se.

Uppsalabyrån Zellout har utsetts till Årets byrå i kategorin reklambyrå i en tävling arrangerad av research- och analysföretag Regi. Det är en bransch- och kvalitetsstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer.


Lindexbutiken på Svartbäcksgatan i Uppsala blev utsedd till Årets butik i konkurrens med över 200 andra av kedjans butiker i Sverige.

Årets Guldkajor har delats ut till krogar, kaféer och barer. Vi säger grattis till vinnarna som utsetts genom röstning hos UNT.se.

Vinnare årets bar: Plock
Övriga nominerade: Stationen, Vinbaren

Årets krog: Dryck
Övriga nominerade: Jay Fu's, Villa Anna

Årets nykomling: La Parilla
Övriga nominerade: Mama Pacha, Naan&Chili

Årets uteservering: Stationen
Övriga nominerade: Lingon, GinnDee sushi & wook

Årets lunch: La Parilla
Övriga nominerade: UKK, Stationen

Årets kafé: Guntherska hovkonditori och schweizeri
Övriga nominerade: Café Victoria, Cajsa's kafé på slottet

Uppsala Innovation Centre rankas som bästa inkubator för nya företag i Sverige. Det är UBI Global som genomfört rankingen som baseras på omfattande undersökningar och intervjuer. Läs mer på Computer Sweden.

Liza Vallén, chef på Shell/7-Eleven i Kvarnbolund, har fått pris för sitt ledarskap. Priset Bästa Shell/7-Eleven delas ut av koncernen Reitan Convenience och bygger på resultat från mätningar om kvalitet, ökad försäljning och ledarskap.

Lucio Firpo och Uppsala enskilda skola tog nyligen emot utmärkelsen Rotarys Guldhjärta för sina godhjärtade insatser i Lesbos och spridningen av information om flyktingsituationen i projektet "4 Brothers & a Friend".


Rotary delade även ut diplom till reklambyrån Zellout och Thomas Sonesson.

Hotel Villa Anna är Travellers' Choice winner 2016. Denna utmärkelse bygger på recensioner och synpunkter från resenärer världen över och är den största utmärkelse som delas ut av Tripadvisor.

19 februari 2016